Permulaan 2014 bersama kerjaya perunding Takaful.

Assalamualaikum?

Dihujung-hujung tahun begini, cuaca kerap hujan. Orang kata “diwaktu hujan pintu langit terbuka”. Jadi berdoalah memohon kepada Allah disaat itu.

Pada 17 disember 2013 office saya telah berpindah ke lokasi yang baru. Ianya merupakan satu perkara yang bagus untuk permulaan tahun 2014.

sri-petaling-office

Syukur kepada Allah sesi business review 2013 dan Goal Setting 2014 bersama rakan niaga telah berjaya dilaksanakan (19 Dis 2013). Kami membincangkan planning dan strategy marketing. Perlaksanaan semua strategy perlu di monitor dari masa ke masa.

Goal Setting 2014Rakan niaga saya juga ada terdiri dari bangsa bukan melayu. Yang bestnya mereka memberi pendapat yang bagus dalam perancangan bisnes. Maklumlah mereka ini telah lebih 20 tahun menjalankan bines dan berpengalaman. Banyak juga yang saya take note waktu sesi perancangan bisnes 2014 tempoh hari.

Saya tahu pasti ramai yang mencari-cari peluang untuk tambah pendapatan. Apa salahnya memilih kerjaya perunding takaful? Kerjaya ini boleh membantu orang. Makin ramai yang kita bantu secara automatik pendapatan kita makin meningkat. Saya dahulu pun bermula secara part time. Tetapi yang penting saya bermula.

Peluang sentiasa ada. Apa tindakan kita? Ketahui lanjut

Mohd Zulkiffli Mohd Nur
Pakar Perunding Takaful
Great Eastern Takaful
019-3321710
 

Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Artikel and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.