Jom sertai kerjaya takaful bersama saya.

Assalamualaikum saudara saudari sekalian.

Saya ingin berkongsi sedikit.

Bila kita sebut kerjaya sebagai perunding takaful atau agen takaful ramai yang menutup perasaan ingin tahu tentang kerjaya ini. Saya pun tak tahu kenapa?

Tahukah anda kerjaya sebagai perunding takaful memberikan peluang yang besar untuk meraih pendapatan yang lumayan. Tambahan pula pasarannya juga amat luas.

Anda hanya perlu berkongsi kepada adik beradik, saudara mara, kawan-kawan, atau prospek tentang kebaikan plan takaful. Pendek kata bercerita kebaikan plan takaful. Kalau dilihat manfaat pada plan takaful ianya memang bagus untuk dimiliki.

Apabila anda dapat meyakinkan seseorang prospek untuk mengambil plan takaful, ianya secara tak langsung anda telah membantu prospek tersebut. Makin ramai yang anda dapat yakinkan makin ramai yang anda bantu.

cek yg telah di edit1

Pengalaman saya menghantar cek claim pelanggan-pelanggan amat terharu. Salah seorang kawan baik saya telah mengidap kanser pada tahun 2011 dan beliau membeli polisi penyakit kritikal pada tahun 2007 dan medical kad 2010.

pengenepian premium1

Inilah kepuasan yang tidak dapat diucapkan. Kepuasan dapat membantu. Niat saya nak jemput lebih ramai menyertai saya sebagai perunding takaful. Bantu lebih ramai.

Jom sertai saya.

Mohd Zulkiffli Mohd Nur
Pakar Perunding Takaful
Great Eastern Takaful
019-3321710
 

Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Artikel and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.