Kepercayaan Pelanggan

Alhamdulillah berjaya uruskan claim kematian kerana covid19
Klik cerita penuh https://zulgreat.com/2021/10/15/hati-seorang-anak-claim-kematian-ibu-akibat-covid19/Alhamdulillah kali ini Zul berjaya bantu uruskan claim pelanggan. Claim ini dilakukan pada jun 2021. Ini adalah kes tanggalkan besi dibahu.

Pada tahun 2020 pelanggan ini mengalami kemalangan dan operation dimasukkan besi ke bahu. Kini – tanggalkan besi. Bill cecah rm11k juga. Moga beliau cepat sembuh. Amin

Claim Joy

Bersyukur kepada Allah claim ini berjaya Zul bantu uruskan. Ini adalah Claim yang berlaku pada Mar 2021. Seorang kanak-kanak perempuan bermain di taman permainan, kemudian jatuh dan tulang pergelangan kaki retak. Kos duduk ward satu hari mencecah rm3,105.40. Zul doakan agar beliau cepat sembuh. Amin

Claim Kanak Kanak

Zul bantu update dari masa ke masa status claim pelanggan. Alhamdulillah lulus claim beliau.

Claim Joy2

Client Zul ini 2 tahun berturut-turut admit hospital. Satu pada tahun 2019 dan satu pada tahun 2020. Dan kedua-dua kes beliau Zul berjaya bantu uruskan claim. Cuba tengok image total claim beliau. Zul doakan beliau cepat sembuh n dipermudahkan. Amin

Ini merupakan Claim hibah kematian. Walaupun nilainya tak besar. Ia amat bermakna. Tujuan anak mengambil plan ini utk sediakan badal haji kepada ibunya. Ini kerana ibu tidak mampu ke mekah akibat mengidap penyakit.

surat-claim2Sijil Badal Haji

Alhamdulillah. Inilah beberapa claim yg Zul uruskan.

Alhamduillah ini antara Claim yang Medical Kad yang Zul uruskan. Zul pickup image ini dari sistem GETB. Bill untuk warde 2 hari je melebihi Rm2k. Boleh tengok image itu bill yang tepat.

Alhamdulillah semalam Zul berjaya membantu menguruskan urusan GL Baby Zhafran warded di Colombia Asia Hospital. Kalau ikutkan Plan Medical Kad baby Zhafran baru sahaja sign up pada Mac 2017. Pada Ogos 2017 telah warded Claim (lebih kurang 5 bulan Plan Aktif). Zul doakan Baby Zhafran cepat sembuh. Amin

Zul menziarahi Client warded di KPJ Kajang. Zul juga menguruskan urusan GL dengan pantas. Zul siap tracking pukul berapa hospital request GL kepada GET. Ternyata dalam 15 minit GL issue dari Great Eastern Takaful. Paling penting Zul pastikan Hospital request GL. Semoga Client cepat sembuh dan dipermudahkan urusan. Amin

Alhamdulillah Zul berjaya uruskan Claim Nur Natasha Warded di Gleneagles Hospital pada Jan 2017. Bill rawatan beliau lebih Rm 8k selama 5 hari warded. Moga beliau cepat sembuh.

testimoni-claim

Antara Claim Client yang Zul berjaya uruskan. Bill kanak-kanak warded Baby Haikal Hakim. Kos sehari warded rawatan kanak-kanak sehari cecah Rm 2500. Kini beliau telah sembuh.

claim-client

Bapa telah membesarkan beliau dengan penuh tanggungjawab dan kasih sayang. Puan Hezel menghadiahkan Plan Takaful kepada ayahnya. Terbaik.

Zulgreat Testimoni

Hadiah terbaik kepada ibu dan bapanya. En.Husaini menghadiahkan Plan Takaful kepada orang tersayang. Yang murni niatnya.

Zulgreat Testimoni MEPS

En.Khai mengambil plan Takaful dari saya. Beliau berpendapat Perancangan Plan Takaful memang penting untuk masa depan.

Bersama Khai

En.Zikri merupa pelanggan saya sebelum ini. Kini beliau mengambil Pelan Education + Medical untuk anak kesayangannya.

2014-07-16 15.42.08

Pn.Marina mengambil Pelan Education + Medical untuk anak kesayangannya. Beliau menyedari kepentingan Perancangan Kewangan melalui Takaful apabila anaknya waded sebelum ini. Beliau dikenalkan kepada saya melalui pelanggan saya.

2014-07-16 15.39.47Alhamdulillah Zul juga telah berjaya uruskan claim anak beliau yang warded di hospital. Semoga cepat sembuh. AminMarina

En. Razak adalah kawan dari sekolah menengah. Saya telah beberapa kali memberi penerangan tentang kebaikan plan takaful. Beliau memilikinya plan takaful hujung 2013.

20131226_170107

Pn. Zila merupakan client saya pada tahun pertengahan 2013. Saya mengenali beliau melalui rakan sekerjanya. Saya dapat menguruskan claim beliau akibat keracunan makanan.

IMG-20131120-WA0003

Sms dari Pn. Noorhayati yang berpuas hati dengan perkhidmatan saya. Syukur kepada Allah saya berjaya membantu dalam menguruskan claim anak beliau yang warded.

Claim Pn.Yati

Claim yang saya uruskan untuk pelanggan (Kak Ju).

Kak Ju

En. Fitri memberi kepercayaan kepada saya dengan memiliki 2 Polisi Takaful. Satu Takaful bagi tujuan protection dan satu lagi Takaful Haji. Tidak ramai yang tahu tentang Takaful Haji ini. Ianya sangat bagus.

keli

Pn. Awin sebelum ini mengenali saya melalui Facebook. Tergerak hati beliau untuk menghantar sms bertanyakan tentang kebaikan Pelan Takaful Education dan Medical bagi anak beliau. Lalu saya membuat temujanji untuk menerangkan Pelan Takaful Education & Medical kad.

Pn.Awin

En.  Razak telah membeli polisi untuk anak beliau beberapa tahun lepas. Saya mengenali beliau ketika bermain badminton.

Razak

En. Saiful juga membeli polisi medical kad Takaful. Saya menghantar buku polisi di rumah beliau serta memberi penerangan.

Saiful

En. Kirin menghubungi saya untuk memiliki Takaful berikutan pernah mengalami kemalangan sebelum ini. Beliau sedar Takaful memang penting. Alhamdulillah beliau salah seorang pelanggan saya.

Syakirin

Kepercayaan kawan lama En. Adli. Memiliki polisi Takaful Education untuk 2 orang anak beliau.

adli

Ribuan terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada saya.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s