Kos sehari masuk Hospital Pakar akibat demam.

Assalamualaikum?

Mari kita lihat kos duduk wad selama 1 hari sahaja di Hospital Pakar. Ini adalah bill sebenar kes seorang kanak yang mengalami Demam Panas. Alhamdulillah urusan claim ini berjaya saya bantu uruskan dan beliau telah sembuh.

Bill Client

Kos untuk sehari mencecah Rm 2181. Wow satu amount yang akan meragut poket anda jika tiada Perancangan Takaful dilakukan.

Apa yang saya ingin tekankan di sini kos Hospital makin meningkat setiap tahun. Maka kepada anda yang masih belum membuat perancangan untuk memiliki Medical Kad segerakan tindakan anda.

Perancangan Takaful perlu dilakukan sebelum anda memerlukannya. Sekiranya anda telah mengidap sebarang penyakit berkemungkinan permohonan takaful sukar untuk lulus. Ini yang saya maksudkan Perancangan Takaful perlu sebelum anda memerlukannya.

zul_great_button_quotation

Mohd Zulkiffli Mohd Nur
Pakar Perunding Takaful
Great Eastern Takaful
019-3321710
 

Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Artikel, Home and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s