Great Eastern Takaful Best Takaful Operator Asia 2013

great-eastern-terbaik-2013

Great Eastern Takaful baru ditubuhkan dalam tempoh 3 tahun. Saya berasa syukur kerana menjadi Pakar Perunding Takaful dan mewakili Great Eastern Takaful. Dengan usia yang semuda itu Great Eastern Takaful memperolehi pelbagai anugerah demi anugerah yang bertaraf antarabangsa..

Pada 2013 Great Eastern Takaful telah menerima pengiktirafan sebagai Best Takaful Operator Asia. Ini membuktikan Great Eastern Takaful sentiasa memperbaiki mutu dan kualiti. Pemegang anugerah sebelum ini pada 2012 adalah Prudential BSN Takaful.

Sehubungan dengan ini masih ramai yang tidak mengetahui tentang penganugerahan Best Takaful Operator Asia 2013 adalah milik Great Eastern Takaful. Saya percaya lambat laun informasi ini akan tersebar luas.

Dengan adanya anugerah bertaraf antarabangsa begini, ia memberi keyakinan yang kuat kepada ramai pelanggan diluar sana. Great Eastern Takaful juga sentiasa menawarkan plan-plan yang terbaik kepada pelanggan.

Disini saya amat-amat mengalu-alukan kepada bakal-bakal usahawan yang ingin menyertai kerjaya Perunding Takaful supaya menyertainya bersama saya.

Tidak ketinggalan kepada para pelanggan yang ingin mendapat pelan-pelan perlindungan / simpanan dari Great Eastern Takaful boleh hubungi :

Mohd Zulkiffli Mohd Nur
Pakar Perunding Takaful
Great Eastern Takaful
019-3321710
 

Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Artikel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.