Ambil Medical kad sebaik baby lahir.

Salam Semua. Minggu lepas kelam kabut sedikit. Berikutan anak sy tidak berapa sihat. Dan ditambah juga 2 org client iaitu kanak-kanak juga di masukkan ward pada 12 jan 2023. Kedua-dua mereka masuk dalam hari yg sama dan hospital yg sama iaitu Medical Centre Velocity. Lihat image diatas GL tanda lulus.

Syukur alhamdulillah sy berjaya bantu uruskan urusan GL kemasukkan ward mereka. Dan berikutan selepas itu anak sy juga terpaksa dikejarkan ke hospital. Beliau cirit dan demam on off selama seminggu. Akhirnya warded di hospital pantai ampang pada 14 jan 2023.

Sy sharekan sedikit gambar bilik ward kanak-kanak di hospital pantai ampang. Harga bilik single rm245 sehari. Manakala harga bilik double rm145 sehari.

Pengalaman saya kalau anak duduk ward sehari kos nya tak kurang dari rm1k. Kalau 5hari akan lebih dari rm5k. Jadi sebaiknya ibu bapa merancang mengambil medical kad sebaik sahaja anak lahir. Jgn tunggu lama sbb anitibodi kanak-kanak tak sama dengan orang dewasa. Di tambah juga banyak virus menyerang kanak-kanak.

Dengan Medical Kad Great Eastern Takaful sms akan di hantar sebaik sahaja GL kemasukkan ward lulus. Agent juga bertindak membantu client untuk update dari masa ke masa tentang proses GL.

Saya doakan anda yg baca artikal ini sihat ceria dan luas rezeki. amin.

Zulkiffli Mohd Nur
Agensi Manager
Great Eastern Takaful
019-3321710
http://0193321710.wasap.my

Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Home and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s