Long Service Award (15 Y) bersama Great Eastern

Tahun 2005 Zul menyertai Great Eastern. Tujuan utama ketika itu hanya untuk menambah pendapatan. Tidak sangka sampai sejauh ini. Berbagai-bagai dugaan dan cabaran telah dilalui, Semuanya diharungi dengan cuba memperbaiki diri dari masa ke masa.

Sebelum Zul bersama Great Eastern, Zul telah menceburi banyak jenis perniagaan. Perniagaan trading dan Direct Selling. Mungkin rezeki zul tiada dibahagian itu. Pada mereka diluar sana yang masih mencari-cari peluang berniaga, mari berjuang sebagai perunding kewangan. Pengalaman yang ada dalam diri Zul insyaallah akan dikongsikan.

Contrak Zul bersama Great Eastern sentiasa dijaga dengan memenuhi target jualan setiap tahun dan kelayakan PR Serta CPD. Alhamdulillah Tak pernah Zul terkandas.

Pada tahun 2010 Great Eastern telah mendapat lesen takaful, Maka wujudnya Great Eastern Takaful. Zul sign contrak menyertai Great Eastern Takaful. Zul juga pernah mencapai Award oversea trip Bangkok dan Bali.

Pada tahun 2018 Zul dinaikkan pangkat ke Unit Manager dengan tugas menjaga jualan diperingkat kumpulan. Bukan senang juga nak pastikan setiap perunding dibawah Zul mencapai target jualan masing-masing. Rancangan dan tindakan memperbaiki sentiasa dibuat dari masa ke masa. Zul juga bekerjasama dengan Leader Zaremi membentuk kumpulan Greatworks dengan manpower 30 orang perunding.

Kepuasan akan timbul bila semua perunding Greatworks juga berjaya. Zul sentiasa doakan semua ahli Greatworks berjaya. Moga cerita ini memberi inspirasi.

Pesan guruku “orang yg berjaya akan buat sampai habis” (Never Give Up)

Buat anda yg baca cerita ini, Zul doakan anda berjaya dunia akhirat. Amin

Mohd Zulkiffli Mohd Nur

Unit Manager

Great Eastern Takaful

019-3321710

http://0193321710.wasap.my

Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Home and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s