Kenapa Hibah?

Assalamualaikum Saudara Saudari yg dikasihi.

Pada hari ini Zul kongsikan secara ringkas tentang Value Hibah Takaful. Pertama sekali Hibah adalah Hadiah. Tetapi bagaimana pula dengan Hibah Takaful? Hibah takaful adalah hibah bersyarat. Apakah syaratnya? Seperti yang ramai ketahui, Apabila berlaku kematian barulah wang pampasan takaful akan dilaksanakan.

Kenapa pula hibah Takaful ini penting? Sebagai contoh kepada sebuah keluarga baru. Keluarga yang mempunyai anak yang masih kecil, anak yang masih bersekolah dan isteri yang tidak bekerja. Adakah wang sara hidup untuk anak & isteri telah disediakan sekiranya si suami meninggal dunia? Apakah bentuk perancangan yang boleh dilakukan?

Setidak-tidaknya ada rm100k disediakan untuk mereka yang tersayang ini. Tapi bagaimana nak simpan sehingga rm100k? Tentu ambil masa yang lama. Dengan Hibah Takaful serendah rm15 (bergantung pada umur) sudah boleh dapat hibah rm100k.

Promo ini hanya dibuka untuk permohonan sehingga 24 Feb saja. Selepas ini plan Hibah Takaful Murah ini akan ditutup dan tidak dibuka lagi untuk penyertaan. Hanya tinggal dua hari saja lagi untuk penyertaan plan Hibah Takaful ini.

Untuk info lanjut tentang promo Hibah Takaful murah ini, boleh hubungi saya.

Mohd Zulkiffli Mohd Nur

Unit Manager

Great Eastern Takaful

019-3321710

http://wasap.my/60193321710/NakHibahMur

Agency berjaya Great Eastern Takaful Agency Takaful paling ramai agen great eastern takaful agen great eastern takaful berjaya agen great eastern takaful berjaya KL dan Selangor Agensi Great Eastern Takaful berjaya KL dan Selangor Agensi Great Eastern Takaful terbesar agen takaful terhebat Agent Great Eastern Berjaya Agent Great Eastern Takaful Agent Great Eastern Takaful KL dan selangor agent takaful berjaya Agent Takaful Great Eastern agent takaful terbaik Best Medical Kad Ejen Great Eastern Takaful Ejen Great Eastern Takaful berjaya Ejen Great Eastern Takaful Berjaya Cheras dan Sri Petaling Ejen Great Eastern Takaful selangor Ejen Great Eastern Takaful selangor dan KL Ejen Takaful Berjaya Ejen takaful diperlukan Great eastern takaful Hibah Takaful insurans rumah kelebihan medical kad great eastern takaful Kelebihan MLTT Kerjaya Ejen Takaful Kerjaya perunding kewangan kerjaya takaful Kesedaran takaful Medical Kad Terbaik MLTT MLTT Great Eastern Takaful MRTA MRTT Pakar Perunding Takaful berjaya Peluang tambah pendapatan Perancangan Kewangan Perancangan Takaful Plan Medical Kad Great Eastern takaful Supreme Power Agency takaful tambah pendapatan usahawan takaful

Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Home. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s