Pengambilan Baru di Great Eastern Takaful

Assalamualaikum Semua.

Pengambilan baru di Great Eastern Takaful pada 8 sept 2018. Event penerangan tentang kerjaya dan peluang bina perniagaan (Financial Planning business) bersama Great Eastern Takaful. Ramai orang muda tidak tahu bagaimana kerjaya ini memberi pendaptan yang lumayan. Mungkin cara untuk memulakan dan menjalankan kerjaya/perniagaan ini mereka tak tahu. Jadi nak tahu bagaimana kerjaya / business ini dijalankan dengan berjaya? Jom hadir event ini.

Dari segi tentang modal untuk membuat perniagaan semestinya kerjaya dan perniagaan ini memerlukan modal yang sangat minimum. Dibandingkan dengan modal untuk membina perniagaan lain, contoh sebuah stall burger lebih kurang rm5000. Modal Rm5000 untuk stall burger telah keluar, tapi untung belum tahu lagi bila akan kaut.

Jom ke Event TBOSS ini. Sharing dari 2 speaker yang berjaya dlm bidang kewangan.

Event Grang TBOSS (Takaful business opportunity sharing session) di TGV AU2 keramat pada 9am-1pm pada 8 sept 2018. Dua orang speaker ini akan berkongsi cara mereka menjalankan pernigaan ini sehingga berjaya mencecah jualan rm1 juta setahun. Bagi peserta yang hadir ke event ini boleh menonton sekali wayang “The Equalizer2”. Wow kan Event anjuran GET ini.

Tempat terhad, jadi Zul jemput sesiapa yang betul2 berminat untuk merubah hidup atau ingin membina kerjaya baru atau mereka yang ingin membina perniagaan. Diploma holder keatas dan berumur 21 – 35 tahun amat2 digalakan. Hubungi

Mohd Zulkiffli Mohd Nur
Unit Manager
Great Eastern Takaful
019-3321710
http://0193321710.wasap.my
Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Artikel, Berita, Home, Info and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s