Award Q1 (2017) Roselyn Sia mentor by Mohd Zulkiffli

Assalamualaikum? Zul rasa bersyukur kerana kali ini Ejen di bawah selian Zul iaitu Kak Roselyn Sia telah berjaya menerima Award Great Eastern Takaful. Kak Roselyn Sia atau dengan panggilan Kak Lyn baru sahaja menyertai kumpulan Zul pada bulan feb 2017. Beliau merupakan ejen baru. Tetapi berkat kesungguhan dan semangat yang tinggi beliau berjaya mendapat 2 Award, Iaitu :

  1. Master Sales Award
  2. Highest Production in ANP – GETB ( Champion )

Tidak ketinggalan, Zul juga menerima 2 Award dari Great Eastern Takaful. Terasa best sebab berjaya naik pentas bersama-sama Ejen dibawah selian sekali. Zul menerima award:

  1. Highest Production in ANP – GETB ( 1st Runner Up )
  2. Highest % of Grow – GETB

Award Highest % of Grow adalah yang Zul nanti-nantikan kerana ini membuktikan peningkatan yang mendadak untuk peribadi Zul.

Manakala Sifu yang banyak memberi tunjukkan ajar kepada Zul selama 11 tahun dalam industri ini juga turut menerima Award. Sifu Wong Mei Yee dan Michael Wong.

Majlis ini berlangsung pada 26 May 2017 di Menara Great Eastern Jalan Ampang. Zul mensasarkan 12 orang ejen baru untuk Zul recruit menjadi Usahawan Takaful. Zul yakin dengan Strategy pemasaran yang betul akan memudahkan jualan plan takaful kepada prospek di luar. Dan kumpulan Zul menyediakan kelas latihan bagi berkongsi segala ilmu pemasaran Plan Takaful. Anda yang berminat / masih mencari-cari kerjaya, jemput hubungi / wasap Zul seperti talian dibawah.

Sejarah pencapaian Ejen-Ejen di bawah selian Zul :

Pencapaian Award Q1 (2016)

Pencapaian Award Q2 (2016)

Pencapaian Award Q4 (2016)

Mohd Zulkiffli Mohd Nur
Pakar Perunding Takaful
Great Eastern Takaful
019-3321710

 

 
Advertisement

About Zulkiffli Mohd Nur

Bermula dalam industri kewangan sejak tahun 2005. Merupakan Agensi Manager dan Usahawan di bidang Takaful. Blog ini berkongsi ilmu dan pengalaman, moga memberi manfaat kepada ramai.
This entry was posted in Artikel, Berita, Home, Info and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s